Waarom kiezen voor een elektrische fiets op batterijen?

Fietsen is voor de echt lange tijd een vrijetijds- en sportbeoefening geworden, in het begin werd de fiets uitgevonden voor een methode van vrije tijd en verfijning, houd in gedachten dat mensenfietsen met al het grote voorwiel en zonder remmen? Mensen weten het omdat de Penny-farthing-fiets. Alleen ongelooflijk hete aristocraten van Fantastic Britain konden dit soort wangedrocht ervaren, hoewel ze hebben gezegd dat het tot op de dag van vandaag is geƫvolueerd naar aanzienlijk betere opties voor het gebruik van fietsaccu.

Toen ik een kind was, reed ik op een bananenstoelfiets met blauwe vlammen erop, hey, het was plezierig als je een kind was. Maar op dit moment kan fietsen tal van werken hebben, ongeacht of het alleen voor vrije tijd of sport is of zelfs een dagelijkse forens naar keuze of misschien sinds uw voertuig pech heeft. En mensen aan het strand cruisers zijn toevallig al vele jaren een hoofdbestanddeel van Venice Seaside, CA en zijn vooral synoniem bij het overwegen van Californische meisjes of misschien de kust.

Dus op dit moment is de kans groot dat je op zoek gaat naar een nieuwe fiets voor welke verklaring dan ook. De gedachte om al dat leuren en zweten uit te voeren, klinkt niet zo geweldig, vooral voor een andere persoon zoals ik die lui is en niet graag zweet, omdat het zweet, wanneer het begint, urenlang zal stromen, denk dat dat is de Italiaan in mij. Maar het gevoel van zelfstandigheid met een fiets is echt iets geweldigs. De rust en het gezoem van je rubber rond de snelweg met al het briesje in je ontmoeting en haar (voor het geval je nog haar hebt) is drukverlagend.

Dit is wanneer een elektrische fiets kan zorgen voor plezier! Ik ben er zeker van dat je nadenkt over die mensen die kolossale belachelijk maken die eruit zien als slappe fietsen, maar nee, de nieuwste zijn ultramodern en complex. Bijna al deze elektrisch aangedreven cycli worden aangedreven door een milieuverantwoorde oplaadbare nikkel-lithiumbatterij, en ze zijn geweldig! Misschien heb je de nieuwe elektrisch aangedreven dragracers gezien? Ze blazen zonder de humoristische voertuigen met benzinemotor binnen de kwartmijl zo slecht dat het echt een grap is. De techniek in deze nieuwe elektrisch aangedreven fietsen is niet divers. De kosten van deze juiced sukkels zijn niet negatief, van een paar honderd tot een paar duizend afhankelijk van wat je maar wilt. Ze komen meestal in elk denkbaar model voor, zelfs een volledige negatieve mofo van de mountainbike die tot veertig mijl per uur kan reizen, vergelijkbaar met een vleermuis uit de hel, samen met een afstand van dertig mijl. En voor die forens in de stad vindt u minder harde en veel meer gemakkelijke modellen direct beschikbaar, daarom arriveert u in de kantooromgeving verfrist maar toch droog van elke vreselijke stromende transpiratie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *